ویزای توریستی عادی ایتالیا

توریستی - تجاری

مدارک:

اصل پاسپورت + ۲ قطعه عکس ۴*۳ + پرینت حساب ۳ ماهه + تمکن مالی + گواهی اشتغال به کار + لیست بیمه + ۶۰ یورو سفارت، زمان صدور ۳۰ روز کاری

news utility law weather mony w clock fly time