ویزای توریستی عادی فرانسه

توریستی - تجاری

مدارک: اصل پاسپورت + ۲ قطعه عکس ۴*۳ + پرینت حساب ۳ ماهه + تمکن مالی + گواهی اشتغال به کار + لیست بیمه+ ۶۰ یورو سفارت، زمان صدور ۵۰ روز کاری 

news utility law weather mony w clock fly time